FAN Coil Üniteler

shadow
032
shadow
shadow

İklimlendirme sistemlerinde ihtiyaç duyduğunuz tüm model ve serilerde kullanıma sunduğumuz fan coil üniteleri

20KW Soğutma Kapasitesi / 0- 100 Pa Basınç aralıklarında
  • Gizli tavan tipi fan coil üniteleri
  • 4 yöne üflemeli kaset fan coil üniteleri
  • Kabinli duvar tipi fan coil üniteleri
  • Yüksek basınçlı fan coil üniteleri
  • Duvar tipi fan coil üniteleri
  • Döşeme tipi fan coil üniteleri
  • Fan coil kontrol ekipmanları

I

sıtma ve soğutma fonksiyonlarına sahip 7/24 klimatize edilmiş hava şartlarına ihtiyaç duyan alanlarda (otel, alışveriş merkezi, iş merkezleri, villa, hastane vb.) kullanılmak üzere dizayn edilmiş az enerji tüketen Fan Coil cihazlardır.
Kullanılacak malzeme, alet ve cihazlar işletme ve çalışmada maruz kalacakları şartlara uygun seçilmiş olacaklardır
Motorlar, pislik ayırıcılar, filtreler, ısıtıcı ve soğutucu serpantinler ve benzeri cihaz ve aksesuarlar tamir, bakım ve değiştirilmeleri için kolayca ulaşılabilecek yerlere monte edilecek ve gerekli ulaşma tedbirleri alınmış olacaktır.
Aynı tesiste mecbur kalınmadıkça çeşitli tipte ısıtıcılar ( mesela konvektör ve radyatör bir arada veya radyatör ve vantilatörlü ısıtıcılar bir arada ) kullanılmamalı, kullanılırsa sistemin debi ayarlanmasına ( dengelenmesine ) özel itina gösterilmelidir.
Isıtıcı ve soğutucu cihazlarda, akışkanın, kısma ayarlama ve kapatma imkânları sağlanmış olacaktır. Yalnız radyatörlerde çift ayarlı radyatör muslukları kullanılacaktır. Isı ekonomisini sağlamak amacıyla, idarenin onayı alınarak her grup radyatörün giriş vanasının termostattık vana olarak tercih edilmesi, fan-coil cihazlarında oda termostatıyla kontrol edilmesi gerekmektedir.
Cihazlara ait ses seviye değerleri konfor koşullarına uygun olacaktır.
Asma tavan içerisinde yer alacak tavan tipi cihazlar için uygun asma tavan yüksekliği seçilmelidir. Müdahale kapağı bulunmalıdır.
Dağıtım sistemlerinde basınç dengelemesine önem verilecek yöntem ve ekipmanlar kullanılacaktır.

Vantilatörlü Isıtıcı ve Soğutucular

V

antilatörlü ısıtıcı ve soğutucu cihazlarda şartnamesine göre aynı zon veya aynı hacimde olanların veya aynı katta olanların hatta bütün bir binada mevcutların elektrik bağlantısını bir veya birkaç anahtardan kesmek mümkün olmalıdır.

shadow
shadow
shadow
shadow