Hakkımızda

SİGMA Mühendislik

H

ızla gelişen ve değişen piyasa koşullarına ayak uyduran, çağın gerekliliklerini takip eden ve sürekli teknolojisini geliştiren, müşteri odaklı iş anlayışı ile çalışan firmamız Batı Marmara’da hızla büyümeye devam etmektedir. Yetişmiş eğitimli personeli ve uzman üretim ekibiyle müşterilerinin beklentilerini rahatlıkla karşılamaktadır.

Vazgeçilmez Değerlerimiz

Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini, beklenenden daha kaliteli hizmet ile karşılamak temel hedefimizdir. Kanunlara ve yasal düzenlemelere titizlikle uyarız ve bundan taviz vermeyiz.
İyi ahlaklı firma ve insanlarız
Topluma, doğal çevreye ve insanlığa yararlı olmak için azami çaba gösteririz
En büyük önemi insan beynine veririz ve sürekli insana yatırım yaparız
Etkin ekip çalışmasına inanırız
Her düzeyde ve her boyutta açık iletişime inanırız
Çalışmalarımızı yaratıcı ve üretken kılan “istek” enerjisine inanırız ve bunu sağlarız
Firmamızda çalışan herkesin “kendi işinin lideri” olduğuna inanırız

shadow

Misyonumuz

Etkinliğimiz, çevikliğimiz ve örgütsel verimliliğimizle;
Müşterilerimize
Çalışanlarımıza
Topluma ve çevreye
Kattığımız değeri sürekli ve belirgin bir biçimde arttırmaktır

Vizyonumuz

Sigma Mühendislik;
Çözümlerinde farklılık yaratarak kalıcı üstünlükler sağlamaktadır.
Sektörde haklı olarak bulunduğu konumundan aldığı özgüven ve sizlerin takdiriyle yoluna emin adımlarla devam etmektedir.
Hedefimiz, temsil ettiğimiz markaların gücü, hizmet yelpazemiz ve deneyimlerimizi kullanarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaktır.

Neler Yaparız

Doğalgaz Ana Kolon Tesisatı, Daire İçi Doğalgaz Dönüşümü, Kat Kaloriferi, Kombi, Radyatör Montajı, Merkezi Sistem Tesisatı, Ticari Mutfak, Lokanta, Fırın Doğalgaz Dönüşümü, Sanayi ve Endüstriyel Doğalgaz Tesisatı, Projelendirme, Uygulama, Montaj ve Bakım, Havalandırma Sistemleri, Yerden Isıtma Sistemleri, Fan Coil Üniteler, Yangın Tesisatı, Mekanik Tesisat, Sıhhi Tesisat, Robur Sistemler, VRF Isıtma – Soğutma, Yağmur Suyu Drenaj Sistemleri, Doğalgaz Tesisatı ve Ürünleri, Kazan Dairesi Sistemleri, Isıtma – Soğutma Sistemleri

Neler Yapmayız

Fason işler, çıkma ürün montajı, taşeron işçilik, kötü malzeme, eksik iş teslimi, sözleşme dışı malzeme, sözleşme dışı işçilik, iş güvenliksiz çalışma, faturasız hizmet, projesiz işler, imajımızı zedeleyecek hiç bir işi yapmıyoruz